O nama

ADRIATIK MEDITERANEA je beogradsko preduzeće za distribuciju suhomesnatih njeguških specijaliteta i proizvoda namenjenih HORECA korisnicima i sistemima.

U ovoj firmi su utkana kako pojedinacna, tako i timska višegodisnja iskustva u trgovini, oblasti prehrambene industrije, kao i poslovima snabdevanja ugostiteljskih objekata u Beogradu i šire.

Adriatik mediteranea je logističko preduzeće sa sopstvenom proizvodnjom u Crnoj Gori. To je ono što nas izdvaja jer smo u mogućnosti da ispratimo put i kvalitet naših proizvoda od proizvodnje do krajnjih korisnika. Iz tog razloga danas slobodno možemo reći da proizvodimo za naše kupce robu, a to je pobeda i za nas i za 300 najeminentnijih restorana i hotela sa tradicijom poslovanja.

Zbog svih njih, svakodnevno, se odradjuje obiman posao u nameri da se zadovolje istančani ukusi, potrebe, čula korisnika na domaćoj prehrambenoj sceni. Preduzeće poseduje savremeni distributivni centar sa sopstvenim voznim parkom (sa rashladnim uređajima) koji svakodnevno kapilarno vrši snadbevanje kupaca.